Skip to Content

امام جمعه موقت میبد:

«بانکداری ربوی» اقتصاد و تولید را به نابودی می کشاند


امام جمعه موقت میبد بیان داشت: متاسفانه یکی از گزینه هایی که علت یا زمینه ساز ارتکاب حرام اقتصادی است همین نظام بانکداری می باشد.

به گزارش میبد خبر، حجت الاسلام حسنی امام جمعه موقت میبد در رابطه با بانکداری ربوی و آثار آن بر جامعه بیان داشت: یکی از موضوعات مورد تاکید قرآن و روایات در یک جامعه دینی داشتن کسب و درآمد مشروع و حلال است. از آنجایی که فقه اسلام و بالاخص شیعه برای همه امور زندگی بشر حرف دارد برای اقتصاد مردم هم برنامه دارد. چون درآمد حلال و اقتصاد سالم هم زمینه سعادت بشر و هم فلاح و رستگاری نسلهای آینده را فراهم می کند، وجود نورانی حضرت امیر(ع) فرمودند: مؤمن کسی است که ممر درآمدش طیب و پاکیزه باشد.

 وی افزود: با این مقدمه هرگونه درآمد غیر معقول یا درآمدی که فاصله طبقاتی زیادی را ایجاد کند یا عده ای را از هستی ساقط کند و موجب فربه شدن عده ای شود از دیدگاه اسلام پذیرفته شدنی نیست.

حجت الاسلام حسنی اظهار داشت: یکی از این موارد که در جامعه امروز متاسفانه علت یا زمینه ساز ارتکاب حرام اقتصادی بوده نظام بانکداری است. امروز هیچکس ادعا ندارد بعد از گذشت 38 سال از انقلاب اسلامی کلیه مراحل بانکداری، اسلامی شده است گاهی ممکن است قسمتی از خدمات بانک ظاهر اسلامی داشته ولی بعضی از عملکردهای آن با احکام شرع مقدس همخوانی نداشته باشد.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات اقتصادی و قطعا حرام در جامعه وجود ربا است که در قرآن از آن به منزله اعلام جنگ با خدا یاد شده است. بحثی که امروز در رابطه با نظام بانکی در جامعه مطرح و فریاد مراجع عظام تقلید به عنوان کارشناسان دین و نگهبانان حقیقی فقه در آورده است وجود جریمه و دیر کرد بانکی است که باید کارشناسان متعهد اقتصادی و با نظر کارشناسان اسلامی فکری برای این معضل بردارند تا هم مردم وادار به کار حرام بعنوان ربا دهنده نشوند و هم نظام بانکی ربا گیرنده نشود تا جامعه روی سعادت را ببیند.

انتهای پیام/اد




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.