Skip to Content


تب مالت را جدی بگیریم


نحوه استفاده از شیر و لبنیات بسیار مهم است چرا که درصورت عدم رعایت موارد بهداشتی منجر به تب خطرناک مالت خواهد شد.

تهیه کننده: مهدی یاوری-کارشناس مبارزه با بیماریها شهرستان میبد

نحوه استفاده از شیر و لبنیات بسیار مهم است چرا که درصورت عدم رعایت موارد بهداشتی منجر به تب خطرناک مالت خواهد شد.

اما چه کار کنیم که به تب مالت مبتلا نشویم؟

از شیر و لبنیات پاستوریزه استفاده کنیم : شیر تازه محلی باید بعد از جوش آمدن 5 دقیقه غل بزند.

5 دقیقه تقریبا" معادل فرستادن 60 صلوات است.

پنیر محلی را به مدت 3(سه ماه) در آب نمک 17 درصد نگهداری کرده و سپس مصرف کنیم.

از حل کردن 170 گرم نمک در یک لیتر آب، آب نمک 17% تولید می شود.

حتی اگر به تعداد اندکی دام داریم با انجام واکسیناسیون، آنها را در برابر بیماری تب مالت، ایمن کنیم.

واکسیناسیون تب مالت رایگان و توسط اداره دامپزشکی انجام می شود.

شیر و لبنیات را از محل های معتبر و مورد تأئید مرکز بهداشت و دامپزشکی تهیه کنیم.

بی اشتهایی، تعریق شبانه، سردرد و درد های مفاصل از جمله علائم بیماری تب مالت است.

 تب مالت از انسان به انسان منتقل نمی شود.

 

به یاد داشته باشیم میکروب تب مالت ممکن است هر جایی از بدن را درگیر کند. به همین علت، از آن بعنوان بیماری هزار چهره یاد می کنند.




رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.