Skip to Content

مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خبر داد:

همایش روز ملی عفاف و حجاب در یزد برگزار می شود


در جلسه هم اندیشی دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد با نمایندگان بانوان در دستگاه ها، با تشکیل کمیته عفاف و حجاب برای برگزاری همایش روز ملی عفاف و حجاب در نیمه دوم تیر ماه موافقت شد.

به گزارش میبدخبر به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، فخر السادات خامسی هامانه صبح سه شنبه، 17 تیر ماه، در دومین نشست هم اندیشی با نمایندگان زن دستگاه ها که در سالن همایش های باقر العلوم دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، هدف از برگزاری این جلسه را تشکیل کمیته عفاف و حجاب و همچنین ارایه طرح ها و پیشنهادات اجرا شده و در دست اجرا در حوزه زنان و خانواده دانست.
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، هدف از تشکیل این کمیته را برگزاری همایش روز ملی عفاف و حجاب با همکاری دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری عنوان کرد و گفت: هدف ما از تشکیل این کمیته در وهله اول، ترویج باور و فرهنگ عفاف و حجاب در یزد است.
وی با اشاره به برگزاری نشست های منطقه ای از سوی وزارت کشور در استان ها، از برگزاری این همایش در آینده در استان یزد خبر داد و گفت: از این رو، نیاز به معرفی طرح های برتر حوزه زنان و خانواده استان و بازدید نمایندگان سایر استان ها از این طرح های موفق را داریم.
خامسی با بیان اینکه از امسال بحث عفاف و حجاب از وظایف دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خارج و به دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری محول شده است، گفت: از این پس، این دفتر کار اجرایی در این خصوص نخواهد داشت ولی به دلیل ارتباط عمیق حجاب و عفاف با بحث بانوان و خانواده، ما نیز ورود و همایش روز ملی عفاف و حجاب را با همکاری متولی این بخش برگزار خواهیم کرد.


کم خونی، نمی تواند دلیل علمی عدم اهدای خون باشد

در بخش دوم این جلسه، رئیس سازمان انتقال خون استان نیز حضور داشت و با ارایه پاور پوینت در خصوص وضعیت انتقال خون در استان و کشور به ارایه توضیحاتی در مورد بحث انتقال خون بانوان پرداخت.
نقی تقوایی، با بیان اینکه استان یزد از نظر میزان مشارکت بانوان در اهدای خون ضعیف است، گفت: مهم ترین کاری که برای ارتقای جایگاه استان در اهدای خون از سوی بانوان، می توان انجام داد، فرهنگسازی در این خصوص و توجیه بانوان در مبانی علمی انتقال خون است.
وی گفت: اینکه گفته می شود، بیش از 80 درصد از بانوان دچار کم خونی هستند، پس چرا باید خون بدهند، گفته غیر علمی است و افزود: از میان 2 هزار و 28 نفر بانویی که برای انتقال خون در سال گذشته به سازمان ما مراجعه کرده اند، هزار و 232 نفر موفق به اهدای خون شده اند و این آمار نشان می دهد که بیش از 60 درصد از بانوان استان قادر به انتقال خون هستند.
وی خاطر نشان کرد: اگر بانویی برای انتقال خون به سازمان انتقال خون مراجعه کند، آزمایش هایی از وی گرفته می شود و در نهایت در مورد توانایی او برای انتقال خود نتیجه گیری علمی می شود. از این رو، اینکه بانویی دچار کم خونی است از این رو نباید خون بدهد، یک باور غیر علمی است.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.